Sterling vil ikke lånes ut

Raheem Sterling sier at han er innstilt på å kjempe seg tilbake på startelleveren til Liverpool og har ingen tanker om å vurdere et eventuelt utlån.

- Jeg vurderer ikke et utlån, sier Raheem Sterling til Daily Telegraph. – Ingen har nevnt noe om dette til meg slik at for øyeblikket ser jeg bare fram mot å være med førstelaget under pre-season og vinne tilbake min plass på laget.

Nå 18-årige Raheem var en liten sensasjon under de første månedene av forrige sesong da han tidlig etablerte seg i startelleveren.

- Det var en god start for meg forrige sesong. Manageren ga meg sjansen til å vise hva jeg kunne ute på banen, men så begynte en skade å plage meg og mitt spill var ikke det beste. Det var klart at det preget meg slik at manageren tok meg ut av laget for å beskytte meg og få meg klar til neste sesong.

- Definitivt ikke, nei, svarer tenåringen på spørsmålet om han føler seg etablert på førstelaget til de røde. – Det er fortsatt mye arbeid for meg å gjøre, noe jeg håpet å få gjort forrige sesong bare for at skaden kom i veien.