Stolt av spillerne - misfornøyd med dommeren

Brendan Rodgers er stolt av hva spillerne presterte mot Manchester City. Skuffet over at Liverpool ikke vant kampen. Misfornøyd med dommer Lee Mason.

Philippe Coutinho sendte Liverpool i ledelsen, før Vincent Kompany og Alvaro Negredo snudde kampen for Manchester City med hver sin nettkjenning. På stillingen 0-0 var Raheem Sterling igjennom alene med keeper Joe Hart, men ble feilaktig avblåst for offside. Liverpool fikk heller ikke straffespark da Luis Suarez ble holdt i trøya på slutten av kampen. Brendan Rodgers er forundret over at Premier League tok ut en dommer fra Greater Manchester til oppgjøret.

- Jeg er meget stolt av spillerne. Jeg synes de var helt enestående. De fikk ingen hjelp av dommerne. Jeg synes dagen i dag var fryktelig når det gjaldt dommeravgjørelser. Det var ingen som gikk vår vei, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter kampslutt.
 
- Jeg synes ikke vi fikk en avgjørelse med oss. Assistentdommeren var ikke engang på høyde med samme linje i gresset ved offsidesituasjonen. Hvis du arbeider på dette nivået, må du få det korrekt. Det er ikke engang en vanskelig situasjon. Det var et perfekt timet løp av Raheem, men han ble avblåst for offside da han var en-mot-en mot mål. Dette er store øyeblikk i store kamper.
 
- Det var en annen hendelse da Luis (Suarez) ikke fikk frispark da Joleon Lescott gikk rett inn i ham, men spillet ble vinket videre.

- Den siste var utvilsomt straffespark. Luis Suarez kunne ikke hoppe opp fordi han ble holdt i trøya.

- Jeg synes det var slik hele kvelden. Forhåpentligvis får vi ikke en dommer fra Greater Manchester igjen når det er en kamp mellom Liverpool og et lag fra Manchester. Jeg er sikker på at vi ikke får en dommer fra Wirral når det er Liverpool-Manchester City.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant, spesielt over at vi tapte. Vi viste stor selvtillit, hadde troen og scoret et vidunderlig mål. Noen av bevegelsene og pasningsspillet var eksepsjonelt, og det var flott for meg å se. Vi tapte kampen, men vi kan være oppmuntret over prestasjonen. Vi viste fremragende innstilling.

- Vi har ting å lære fra målene vi slapp inn, og de var skuffende. Jeg er meget stolt av laget. Jeg var her på Bayern München-kampen da Bayern var strålende. Bortsett fra den har Manchester City scoret en rekke mål mot andre lag. Alle som forlot stadion vil føle at vi i det minste fortjente ett poeng i kveld. Vi er skuffet over at vi ikke vant.

Brendan Rodgers de røde slapp inn Manchester Citys andre scoring.
- Vi er skuffet over corneren som førte til den andre scoringen. Vi må håndtere kampen litt bedre. Vår entusiasme og innstilling er å score mål, men når du er tre eller fire minutter fra pause, er det viktig at du kan håndtere kampen. Vi gjorde ikke det på det tidspunktet, så vi er skuffet over scoringen.