Stolt over å debutere

Daniel Sturridge stjal alle overskriftene, så Conor Coadys ligadebut på søndag gikk litt ubemerket hen.

Den unge midtbanespilleren fikk sine første minutter i Premier League da han erstattet Philippe Coutinho helt på tampen av kampen mot Fulham. Coady debuterte for Liverpools førstelag i Europa League tidligere i sesongen, men syntes det var enda mer stas å få slippe til i Premier League.

- Dette var det stolteste øyeblikket i livet mitt. Jeg er henrykt over at jeg fikk min debut, uttaler Coady til Liverpoolfc.com.

- Det kunne ikke ha skjedd på et bedre tidspunkt for meg. Det å få løpe ut på banen i en ligakamp var en drøm som gikk i oppfyllelse.

- Manageren ropte meg til seg og fortalte meg at jeg skulle inn. Han så på smilet mitt at jeg var veldig glad for det. Han sa jeg bare måtte gå ut på banen og kose meg, holde på ballen og spille mitt vanlige spill.

- Jeg gleder meg til å møte min far nå. Jeg vet han kommer til å være meget stolt. Hele familien min kommer til å være det.

- Dette har vært en veldig god sesong for meg, hvor jeg virkelig føler at jeg har hatt fremgang. Det å få trene med førstelaget på Melwood hver dag har virkelig hjulpet på spillet mitt. Jeg lærer mye av karer som Steven Gerrard og Jamie Carragher, noe som er til stor hjelp. De har vært strålende med oss unge spillerne.

- Manageren skal også ha honnør for at han har gitt så mange unge spillere en sjanse denne sesongen. Det har vært helt fantastisk. Han håndterer alle de unge spillerne veldig bra.

Coady retter nå oppmerksomheten mot kveldens playoff-semifinale mot Manchester United i U21-ligaen.

- Det er en svært viktig kamp. Vi ønsker å reise til Old Trafford og vinne, for å nå finalen. Vi gleder oss til kampen.

- Vi gjorde det veldig bra i første halvdel av sesongen, og vi har også klart oss bra med en annen tropp i andre halvdel. Vi er desperate etter å slå Manchester United og nå finalen.