Stolt over å få kapteinsvervet

Conor Coady uttaler at han er stolt over å få lede England som kaptein under U20-VM i Tyrkia.

 Liverpools midtbanespiller var også Englands kaptein da de vant U17-EM i 2010, og håper nå at historien skal gjenta seg.

- Det er fantastisk å være kaptein i enhver turnering, men å lede England som kaptein i U20-VM er strålende. Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere enn jeg er nå, sier Coady til FATV.

- Jeg håper på en gjentagelse av vår seier i 2010. Vi er fokuserte på turneringen. Laget gleder seg til å komme igang. Vi vil gjøre vårt beste, lover han.

- Jeg føler jeg har hatt en god sesong, hvor jeg virkelig har forbedret mitt spill og fått jobbet med de sidene av mitt spill jeg ønsket å bli bedre på. Så nå må jeg bare fortsette på samme måte, og stadig bli bedre.

- Spillergruppen som drar til Tyrkia kjenner hverandre godt etter å ha spilt mot hverandre, og alle guttene er fantastiske. Vi er alle gode kamerater, og det hersker en god lagånd i troppen. Alle spillerne gratulerte meg og ga meg en klem når det ble kunngjort at jeg skulle være lagets kaptein. Vi er alle glade på hverandres vegne her, når noen får spilletid, og jeg er veldig glad akkurat nå.

Frem til nå har gruppen trent hjemme i England, men i dag setter troppen seg på flyet til Tyrkia.

- Treningsleirene vi har hatt har vært fantastiske, og det har vært fint å bli kjent med guttene og få vite hvordan vi skal spille. Nå ønsker vi bare å komme oss til Tyrkia. Vi kommer til å legge igjen mye svette der nede på grunn av varmen, men vi gleder oss til å komme dit og starte turneringen.