Stolt over å være tilbake

Kenny Dalglish uttaler at han er stolt over å være tilbake i Liverpool FC. 62-åringen aksepterte nylig en invitasjon fra Liverpools eiere om å slutte seg til klubbens styre som såkalt non-executive director.

Kenny Dalglish gjorde et intervju med Liverpoolfc.com før han så 3-1-seieren mot Crystal Palace fra direktørboksen.
- Jeg er veldig stolt og privilegert over å ha blitt spurt om å komme tilbake. John Henry og styremedlemmene inviterte meg til å bli non-executive director. Det er et meget stolt øyeblikk. Jeg henrykt over å være tilbake. Jeg føler meg litt brydd ettersom jeg nå har fått et av setene i huset hvor jeg skal se kamper. Jeg vil ha det privilegiet i hver kamp jeg kommer til. Det er en ære å være tilbake. Jeg er veldig heldig som er tilbake, uttaler Kenny Dalglish til Liverpoolfc.com.

Hva er bakgrunnen for at du nå er tilbake?
- Det dukket opp da John Henry sa at han ville invitere meg med i styret. Prosessen var ganske enkel. Brendan var den viktigste personen for meg i det at jeg skulle tilbake. Manageren er viktigere enn meg, og hans posisjon er viktigere for meg enn min egen. Man kunne forstå om manageren ikke var enig i det.  Det viktigste for meg var at folk i klubben visste at jeg skulle komme tilbake. Jeg ønsket ikke å tråkke noen på tærne. Hvis du kommer tilbake for å hjelpe fotballklubben, så ønsker du selvsagt ikke å være til hinder.

Har du diskutert rollen din med Brendan Rodgers? Kommer du til å jobbe sammen med manageren?
- Vi kommer til å stå hverandre nær, men Brendan kommer til å lede laget 100 prosent. Det har ingenting med meg å gjøre. Jeg er her for å hjelpe hvem det måtte være. Hvis han ønsker en samtale, er jeg her for det ettersom jeg blir fortalt eller bedt om å gjøre det, og det passer meg fint.

Hva synes du om lagets prestasjoner hittil denne sesongen?
- Det er bare en plassering de heller vil ønske å være på enn den de ligger på for øyeblikket, og det er plassen over. De har hatt en meget god start, tre clean sheets på rad. Tapet mot Southampton ga en litt sur smak i munnen, men de har en mulighet til å komme tilbake her og komme foran igjen. De har gjort det bra, men som med alt annet tar det tid å utvikle, men det ser lovende ut for øyeblikket.

Hva sa din familie og venner da du fortalte dem at du skulle tilbake til ditt åndelige hjem?
- De har bestandig vært støttende, og de kommer alltid til å være det. De er like stolte som meg over at jeg kommer tilbake. Du kommer deg aldri noe sted uten støtte fra familien. De har vært meget støttende. Det er stort for dem. De har sine egne liv å ta vare på. De er voksne nå, men de er glade på vegne av faren. Deres mor var heller ikke så misfornøyd.

Det har kommet mange positive tilbakemeldinger fra fansen etter at nyheten kom om at du skulle tilbake til klubben. Hva er ditt budskap til dem?
- Jeg vil selvsagt si tusen takk for støtten. Jeg setter pris på alt det de har gjort for meg, men det viktigste for dem er å støtte Brendan og laget. De må støtte Brendan og laget fordi det der dem vi kommer for å se. Desto større støtte vi kan gi dem, jo mer suksessfulle vil de bli.