Streiker for overgang til LFC

Mirror hevder at Henrikh Mkhitaryan i realiteten har gått til streik for å tvinge gjennom en overgang til Liverpool.

Shakhtar Donetsk forlanger £25.5M for midtbanespilleren. Mkhitaryan står nå klar til å bryte kontrakten sin med den ukrainske klubben for å tvinge igjennom en £20M-overgang til Liverpool, om man skal tro tabloidavisen.

Mirror hevder at armeneren har havnet i krangel med sin ukrainske klubb, og har i realiteten gått til streik. Mkhitaryan skal ha en klausul i kontrakten som gjør at han kan terminere avtalen han har med Shakhtar og forlate klubben for rundt £20M.

Mkhitaryan blir nå ilagt daglige bøter av Shakhtar for at han nekter å møte til preseason-trening. Spilleren har valgt å ikke bryte kontrakten med Shakhtar ennå, fordi han avventer en offisiell henvendelse fra Liverpool.

Mirror hevder at Anfield-klubben er Mkhitaryans førstevalg, og han skal være villig til å vente til partene har blitt enige om en avtale, slik at han kan forlate Shakhtar for de £20M som Liverpool er villige til å betale. Anfield-klubben skal ikke være villige til å gå noe særlig høyere enn dette.

Det pågår fortsatt forhandlinger i kulissene, og Liverpool forsøker å overtale Shakhtar til en minnelig løsning, slik at Mkhitaryan slipper å terminere kontrakten han har med klubben.