Sturridge angrer ikke spill for England

Daniel Sturridge sier at han kommer til å spille for sitt land hver gang han blir tatt ut, uavhengig om han er plaget av en skade eller ikke. Håper å bli startklar mot Hull.

Daniel Sturridge fikk kritikk av Brendan Rodgers for å ha spilt hele kampen for England midt i uka, og som manageren mente bidro til at angriperen ikke var klar til å starte mot Everton. Sturridge selv avviser imidlertid at han ikke burde ha spilt privatlandskampen på Wembley mot Tyskland.

- Uansett i hvilken tilstand du er i, om du er frisk eller ikke, dersom du blir tatt ut av Englands manager da går du ut på banen og gjør ditt beste, sier Daniel til Liverpool Echo.

- Manageren ga meg en sjanse og det er alltid en fornøyelse å ta på seg Englandstrøya.

- Jeg har vært hemmet i de tre siste kampene (for Liverpool). Siden vil spilte mot West Brom, da jeg fikk en smell. Jeg har fått en blodansamling under musklene i låret.

- Det er der fortsatt. Når jeg skyter langskudd merker jeg smerten, men det blir gradvis bedre. Det er viktig at jeg trener. Jeg fikk ikke trent så mye mens jeg var avgårde med England, da trente jeg bare en gang før kampen.

- Jeg behøver å komme i gang igjen, nå må jeg bare arbeide for å få dette i orden slik at jeg er i den beste fysiske tilstanden og kan gjøre rett og sjel for meg.

- Jeg håper å bli klar til å starte mot Hull til helgen. Det vil være herlig å komme inn på laget igjen.