Sturridge fortsatt aktuell for landskamp

Roy Hodgson hevdet under sin pressekonferanse i dag at Daniel Sturridge er i god forfatning, trass i at Liverpool-spissen ikke fullførte dagens trening med England.

Hodgson uttalte at Sturridge fortsatt er aktuell for morgendagens kamp mot Tyskland.

- Sturridge kunne ikke spille forrige uke, men skaden hans er blitt bedre. Jeg ønsket bare å gi Rickie Lambert en sjanse under treningen, kommenterte Hodgson om det faktum at Sturridge forlot treningen etter bare 45 minutter i dag.

Hodgson indikerte at Englands startoppstilling mot Tyskland blir: Hart; Walker, Smalling, Jagielka, Cole; Townsend, Gerrard, Cleverley, Lallana; Rooney; Sturridge.

- Jeg ser frem til å se Rooney og Sturridge sammen mer enn Tysklands forsvar vil gjøre! De har begge et enormt potensial og et enormt talent, sa Hodgson.

- Jeg er en stor fan av Daniel Sturridge. Scenen står klar for Danel til å bevise for alle at han er en toppspiss. Han har utvilsomt talentet og evnene til å klare det, uttalte lagkaptein Steven Gerrard.

- Jeg var overrasket over at Chelsea lot ham gå. Jeg hadde sett glimt av Daniel i Manchester City og også i Chelsea, og likte virkelig det jeg så. Nå har jeg jobbet tett sammen med ham til daglig, og i kamper for Liverpool og England, og jeg er en stor fan, gjentok Gerrard.