Sturridge glad for å være tilbake

Daniel Sturridge spilte 2. omgang mot Celtic. Det var hans første spilleminutter siden han ble ankelskadet på landslagsoppdrag med England i mai. Føler seg klar til ligaåpningen mot Stoke.

- Jeg er henrykt over å være tilbake. Jeg ønsker å takke fysioterapeut Matt (Konopinski) og fitnesstrener Jordan (Milsom) for alt det harde arbeidet de ha gjort med meg, uttaler Daniel Sturridge til LFC TV.

- Det har vært en lang reise – en humpete sådan – men jeg er glad for å være tilbake på banen. Jeg takker Gud for at skaden har blitt leget så fort. Jeg var ikke sikker på om jeg ville rekke sesongstarten.

- Jeg er skadefri og klar til å komme i gang. Hvis jeg blir tatt ut mot Stoke, så er jeg klar. For å være ærlig trodde jeg ikke at jeg skulle bli så skarp som jeg har blitt, så jeg er fornøyd. Jeg ville ha likt å ha scoret og markert returen med et mål, men det viktigste var å forlate banen frisk og uten skader eller noe.

Sturridge har tilbrakt mesteparten av sommeren på Melwood mens lagkameratene har reist jorden rundt for å spille treningskamper.
- Det har væt vanskelig. Du ønsker å være involvert i sesongoppkjøringen. Du ønsker å få skarpheten, bli kjent med dine nye lagkamerater, være i stand til å jobbe og finne toppformen. Jeg har ikke vært i stand til å gjøre det. Jeg har vært på Melwood og jeg ikke har ikke løpt mye.

- Det har vært noen dager da ankelen har vært vond eller at jeg har følt meg mer sliten enn vanlig. Det har vært en humpete ferd, men vi har lagt ned arbeid.

- Vi har vært på Melwood til klokken 16 hver dag. Vi har ikke tatt det med ro, men lagt ned arbeid. Jeg er takknemlig overfor dem (Konopinski og Milsom) for alt det de har gjort med meg. Uten dem ville det ikke ha vært mulig, så jeg ønsker å takke dem.

Liverpools tap mot Celtic var de rødes eneste tap på syv kamper under sesongoppkjøringen.
- Guttene har til tider spilt fantastisk fotball. Det er ikke motstanderen som har gjort at vi har sett gode ut, men vi har lagt ned et arbeid. Fra det jeg har hørt i løpet av pre-season har spillerne vært fremragende på trening, og i kampene har de vist hva de er gode for.

- Vi var litt uheldige mot Celtic. Jeg synes vi var det bedre laget og fortjente å vinne. Men det var tross alt en treningskamp. Den store kampen kommer neste uke. Alle ser frem til den.