Sturridge kan kopiere King Kenny

Dersom Daniel Sturridge rister av seg lårskaden han har slitt med og scorer mot Swansea i kveld, blir han den fjerde Liverpool-spiller i historien som har scoret mål i samtlige av en sesongs første fire ligakamper.

De tre som har klart denne bragden tidligere er Sam Raybould i 1900, Kenny Dalglish i 1978 og John Aldridge i 1987.

Liverpool Echo forventer at Sturridge spiller kveldens kamp på Liberty Stadium.

- Daniels 16 mål på 20 kamper siden han skrev under for klubben er egentlig helt utrolig, uttaler Brendan Rodgers til Echo.

- Jeg har hele tiden hatt tro på at han ville score mål om han fikk sjansen. Han er en naturlig målscorer, men han besitter mer talent enn som så. Bare se på hans styrke, hans hurtighet og hans teknikk, fortsetter Liverpool-manageren.

- Målene han har gjort så langt denne sesongen har vært interessante. Mot Stoke leverte han et fantastisk langskudd, ved scoringen mot Aston Villa demonstrerte han vidunderlig teknikk, og mot Manchester United handlet det om årvåkenhet og evnen til å improvisere. Og disse målene har han gjort mens han har prøvd å bli helt skadefri og komme i form. Dette er en spiller som måtte stå over mesteparten av pre-season, og som således ligger bak de andre. Han kommer seg gjennom kampene fordi han er lett-trent og har vilje og ønske om å gjøre det bra for laget, avslutter Rodgers.