Sturridge rekker ikke Moldova-kampen

Daniel Sturridge er uaktuell for Englands kamp mot Moldova, og har returnert til Liverpool for å få behandling på grunn av lårskaden han sliter med.

The Guardian melder at Daniel Sturridge ikke er aktuell til Englands VM-kvalifiseringskamp mot Moldova i morgen kveld, på grunn av lårskaden han sliter med. 24-åringen vil bli vurdert på nytt av landslagets leger foran kampen mot Ukraina i neste uke.

Sturridge får nå kontinuerlig behandling for lårskaden, som har forhindret ham fra å trene sammen med England-troppen denne uken.

Liverpool-spissen spilte med smerter i låret i søndagens 1-0 seier over Manchester United, en kamp hvor han som kjent ble matchvinner. 24-åringen ønsket å spille for England mot Moldova, selv om Brendan Rodgers var bekymret for hans helse. Sturridge sluttet seg til landslagstroppen på St George's Park på mandag, og ble undersøkt av landslagets medisinske stab.

Det ble ikke tatt noen risiko med spissen, og han har ikke trent denne uken. Han har fått behandling på låret hele uken, og rehabiliteringen pågår.

Landslagsledelsen har nå bestemt seg for å sende angriperen tilbake til Liverpool, slik at Liverpools medisinske stab får fortsette behandlingen, da de skjønte at Sturridge ikke ville rekke kampen i morgen kveld uansett.

Sturridge vil slutte seg til England-troppen på nytt i løpet av helgen, før man tar en avgjørelse om han skal være med på flyet til Ukraina søndag kveld. Englands viktige VM-kvalifiseringskamp i Kiev spilles tirsdag kveld.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.