Suárez kan bli kaptein

Brendan Rodgers vurderer å gi kapteinsbindet til Luis Suárez i søndagens ligaoppgjør borte mot Tottenham.

Lagkaptein Steven Gerrard er ute frem til januar, og det er ikke sikkert at visekaptein Daniel Agger starter i helgas storoppgjør på White Hart Lane.

– Agger er skadefri. Han trente ikke i begynnelsen av uka fordi han var syk, men han har trent nå, og han er tilgjengelig til kampen. Vi får se hvem som blir kaptein, sa Liverpool-sjefen til pressen.

Dermed åpner muligheten seg for at et eventuelt 3. valg skal påta seg ansvaret og spille som Liverpools kaptein mot de liljehvite fra hovedstaden.

Les også: Spurs uten Vertonghen

Da Gerrard gikk av banen mot West Ham, tok riktignok Glen Johnson over kapteinsbindet fra scouseren, men manageren er åpen for at flere spillere kan bli utnevnt dersom han ikke starter Agger.

Andy Hunter i The Guardian sier Rodgers vurderer å gi Suárez kapteinsrollen. Rodgers selv vil ikke utelukke muligheten, selv om uruguayaneren ba offentlig om å bli solgt i sommer.

Les også: – Suárez er den beste i Premier League

– Om Luis ville vært klar for oppgaven nå? Ja, ett hundre og femti prosent, absolutt, svarte Liverpools manager på spørsmål om Suárez kan bli kaptein i dag.

– Vi får bare vente og se hvem jeg velger på White Hart Lane. Dere får svaret da.