Suarez ble månedens spiller

Luis Suarez har blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for februar. Det er fjerde gang denne sesongen at spissen blir månedens spiller.

Suarez vant avstemningen, med spisspartner Daniel Sturridge like bak. Suarez fikk 33% av stemmene, Sturridge 31%. Jamie Carragher kom på tredjeplass med 11% av stemmene.

Suarez spilte fem kamper for Liverpool i løpet av februar, og gjorde tre mål. To av disse kom på frispark mot Zenit St Petersburg. I tillegg nettet han mot Swansea.

- Formen min har vært som lagets form. Når du spiller borte mot Manchester City er det utrolig inspirerende, for det er to store lag som møter hverandre. Mot Swansea visste vi at de var i god form i ligaen, men vi visste vi ville gå forbi dem med seier, sier Suarez til Liverpoolfc.com.

- Mot Zenit gjorde vi vårt ytterste ute på banen, men jeg tror vi tapte oppgjøret i Russland ettersom vi tapte 2-0 der. Vi gjorde et realt forsøk på Anfield, men når vi slapp inn et tidlig mål ble det vanskeligere. Vi gjorde alt vi kunne for å vinne sammenlagt. 3-1 var ikke dårlig, men vi visste at det tidlige målet ble kostbart for oss.

- Vi vet vi har kun ligaen å konsentrere oss om resten av sesongen. Vi håper vi kan avslutte i en god posisjon i ligaen, avslutter uruguayaneren.