Suarez insisterte på å spille mot Fulham

Luis Suarez gjorde det selv klart overfor Uruguays landslagssjef at han aktet å spille for Liverpool mot Fulham før han slutter seg til landslaget foran VM-kvalifiseringskampen mot Jordan.

Som vi nevnte tidligere i dag har Luis Suarez fått tillatelse fra fotballforbundet i Uruguay til å spille for Liverpool på lørdag, selv om FIFA-kravene tilsier at spissen skulle ha sluttet seg til Uruguays tropp allerede lørdag formiddag.

Liverpool Echo skriver at Suarez selv fortalte landslagssjef Oscar Tabarez at han ønsket å spille for Liverpool før han slutter seg til landslagets treningsleir i Tyrkia på lørdag, og spissen fikk sitt ønske innfridd.

Liverpool og Uruguays fotballforbund kom frem til en kompromissløsning takket være Liverpools gode forhold til det uruguayanske forbundet, skriver Echo.

Som vi skrev tidligere i dag vil Liverpool sende Suarez med privatfly til Istanbul lørdag kveld, etter kampen mot Fulham.


Uruguay spiller playoff-kamp om VM-billett mot Jordan i Midt-Østen på onsdag. Returkampen spilles i Montevideo onsdag 20.november, noe som betyr at Suarez får minimalt med restitusjon foran bortekampen mot Everton tre dager senere. Den lange flyturen fra Sør-Amerika fører til at Suarez trolig ikke er tilbake på Merseyside før dagen før matchen på Goodison Park. En kamp som også har tidlig avspark, klokken 12.45 lokal tid.