Suarez landet i Australia

Luis Suárez har som avtalt ankommet Melbourne i Australia for å slutte seg til Liverpool-troppen.

– Jeg ser frem til å treffe ham. Han er en spiller jeg har støttet hele veien, fortalte Brendan Rodgers i Jakarta etter kampen i går.

Mange fryktet at storscoreren, som har gjennom sommeren har uttalt at han både ønsker seg til en klubb på «øverste nivå» og at han etter bite-episoden ser det som «vanskelig» å spille fotball i England igjen, ikke ville møte opp på Liverpools sommerturné, men ifølge Liverpool Echo og TV-bilder fra FOX Sports er uruguayaneren på plass i Melbourne sammen med Sebastián Coates.

Rodgers sa i går at det er ingenting som tilsier at Suárez ikke skulle holde avtalen.

– Hvis han ikke er der, noe jeg tviler på, er det et problem. Han kommer til å være der. Han er en god person. Jeg forstår situasjonen, men til syvende og sist er klubben fortsatt arbeidsgiveren hans. Pengene havner på kontoen hans i slutten av hver måned, så han bør møte opp, sa nordiren i går, ifølge Echo.

I løpet av det neste døgnet skal Liverpools manager og Ian Ayre, klubbens administrerende direktør, møte 26-åringen ansikt til ansikt for første gang siden han kom med de kontroversielle uttalelsene i søramerikansk media tidligere i sommer.

Resten av Liverpool FC er ventet å lande den australske byen rundt kl. 13 norsk tid i dag. Der skal de være og trene frem til treningskampen mot Melbourne Victory kommende onsdag. Etter det følger en tur til Bangkok, der de røde skal spille mot Thailand, som en avslutning på sommerturnéen i Asia og Oseania.