Suarez med tittelhåp

Liverpool tapte 0-2 mot Arsenal, men Luis Suarez har likevel håp om at de røde kan hente hjem Premier League-tittelen i en svært jevn liga.

Liverpool har ikke gått til topps i øverste divisjon i engelsk liga siden 1990.
- Det er mer enn 20 år siden klubben vant tittelen. Forventingene er enorme. Denne sesongen har vi startet bra, med ønske og håp, uttaler Luis Suarez til den franske radiokanalen RMC.

- Vi spiller ikke e-cup, noe som gjør at vi kan ha 100% fokus på ligaen. Denne sesongen er svært lite som skiller lagene i Premier League. Alt kan skje når lagene møtes. Det er opp til oss å dra nytte av situasjonen.

Luis Suarez har blitt linket til Real Madrid.
- Det finnes alltid rykter. Noen ganger for mange. Hvis jeg skulle ha spilt for alle klubbene pressen hadde nevnt, ville jeg ha blitt gal. Jeg tar avstand fra det.

Luis Suarez ødela noe av sitt omdømme da han ble idømt en karantene på åtte kamper for angivelig å ha kommet med rasistiske kommentarer mot Patrice Evra i 2011.
- Det tilhører fortiden. Kontroversene såret meg fordi jeg måtte rettferdiggjøre meg selv uten at det var bevis mot meg. Jeg ble straffet uten at det var bevis mot meg. I dag tenker jeg bare på nåtiden.