Suarez mottok scoringspris

Luis Suarez ble i helgen den første spilleren til å nå 20 scoringer i Premier League denne sesongen, og i den anledning mottok han i dag en pris.

Luis Suarez lagde hattrick mot Wigan, og uruguayaneren er nå toppscorer i Premier League med 21 scoringer. Totalt har spissen nettet 28 mål på 38 kamper for Liverpool denne sesongen.

- Jeg vet ikke om jeg er i mitt livs scoringsform, men jeg nyter selvsagt litt av hva enhver spiss trenger, og det er litt flaks, sier Luis Suarez til Liverpoolfc.com.

- Forrige sesong gikk ikke sjansene inn, men det gjør de i år. Du må jobbe hardt som spiss for å komme i de riktige posisjonene og forutse situasjonene – også det er viktig.

- Det er også et bevis på at laget jobber bra og beveger seg i riktig retning som helhet, men samtidig er det hyggelig som spiller å motta en personlig anerkjennelse. Det betyr at du gjør en god jobb.

Med ti kamper igjen ligger Luis Suarez an til å nå 30 scoringer, men har han selv satt seg et mål?
- Jeg setter meg målsettinger, men som spiss ønsker jeg å holde dem for meg selv. Jeg vil aldri avsløre hva mine faktiske målsettinger i antall scoringer er, men jeg har satt meg selv et mål.

Luis Suarez ledet Liverpools angrep alene i høst, men har nå fått selskap av Daniel Sturridge og Philippe Coutinho.
- Det har gått meget bra med Daniel, men ikke bare med ham. Vi har også Philippe. De har begge tilført noe og kanskje gitt oss litt ekstra skarphet. De er spillere som kan utgjøre en forskjell i en kamp, så det er flott å spille sammen med dem.

- Spillerne som var her før deres ankomst gjorde en fantastisk jobb, men nå har vi flere alternativer som lag.

Søndag møter Liverpool Tottenham.
- Vi har nylig vært i god form, og det er en god mulighet til å redusere avstanden frem til Spurs. Det er en liten sjanse for at vi kan få Champions League-fotball. Hvis vi skal klare det, er dette en type kamp vi må vinne.