Suarez ønsker seg vekk

Luis Suarez bekrefter på en pressekonferanse i Uruguay at han ønsker å forlate Liverpool FC i sommer. Hovedårsaken er hensynet til familien og hans image.

- Årsaken for å dra er ikke penger. Hvis det var for penger, ville jeg allerede ha reist. Hovedårsaken er min familie og mitt image, uttaler Luis Suarez ifølge Press Association.

- Dette er nå min prioritet. Det er en vanskelig tid for meg. Manageren og mine lagkamerater vet at jeg ikke blir behandlet bra. Jeg føler meg ikke komfortabel der mer. Laget vet det. Så jeg tror det er forståelig at jeg drar.

Luis Suarez ble bedt om å forklare ytterligere grunnen til at han ønsker å forlate England.

- For det første blir jeg forfulgt av paparazzi hele tiden. Jeg kan ikke gå i hagen eller til supermarkedet. Jeg kan ikke gjøre noe. Jeg vet at det er normalt å bli fulgt av pressen, men dette er for mye. Alt det dumme de har sagt om meg, alle bildene, all utskjellingen, etc.

- Det skjer hver dag. Ingen i pressen støtter meg. De snakket om at jeg skulle bli utnevnt til den beste spilleren i England, men jeg visste at det ikke kom til å skje.

- Jeg visste det grunnet måten de behandlet meg på. Jeg vet at jeg har skyld. Jeg aksepterer at jeg har gjort feil, men de har gått for langt.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken