Suarez spilte småskadet

Brendan Rodgers forteller at Luis Suarez slet med et leggproblem før kampen mot Norwich. Mener uruguayaneren gjør alle andre rundt seg bedre.

Luis Suarez spilte seg til 10 på spillerbørsen med fire mål og en målgivende mot Norwich. Brendan Rodgers forteller at han spilte småskadet.

 

- Bare det å tenke på at han hadde et leggproblem før kampen, men likevel ønsket å spille, og gjorde som han gjorde. Han har hatt det noen ganger, før Wigan borte i fjor slet han med en stram hamstring, og han scoret hattrick den dagen, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Folk omtaler alltid noen som store spillere. Den eneste måten jeg kan definere en stor spiller er på om han gjør de rundt seg bedre. Du har mange gode og talentfulle spillere, men de beste, uansett sport er de som gjør de rundt seg bedre, og det er er det Luis Suarez gjør. Han er en stor spiller, og inspirerer andre.

 

Suarez ble i går byttet ut for å ta i mot hyllesten fra hjemmepublikummet.

 

- Han hater å bli byttet ut, selv om det det er for få applaus. Han er bare en strålende fyr å jobbe med, og det å se innstillingen og sulten hans på jobb hver dag. La oss håpe han kan fortsette å produsere. Han er en veldig viktig spiller, bra for denne ligaen, og det er åpenbart en fornøyelse å jobbe med han her i Liverpool.

 

- Han fortjener all skryt han får, fordi det var en glimrende forestilling. Dersom han blir her lenge, har han muligheten til å etablere seg som en av de største i denne klubben.