Suarez tror ikke på PFA-utmerkelse

Luis Suarez tror ikke han blir kåret til PFA Player of the Year.

Suarez er en av seks nominerte spillere til tittelen, men Liverpool-spissen tror ikke han har noen sjanse til å gå til topps i avstemningen.

- Jeg er ikke sikker på om jeg ville ha stemt på meg selv engang, om det hadde vært mulig! Jeg tror jeg har en bedre sjanse til å vinne journalistenes kåring enn spillernes kåring. Jeg forstår at forsvarsspillere trolig ikke vil stemme på meg, på grunn av min spesielle stil, som kan bli betraktet som ekkel, sier Suarez til Sunday Times.

- Alle har sin mening om spillere. Alle har sin måte å gjøre ting på ute på banen. Jeg er den spilleren jeg er. Måten jeg oppfører meg på er en del av hvordan jeg spiller. Jeg forsøker å bringe forsvarsspillere ut av balanse.

- Dersom jeg måtte spille mot en spiss som hele tiden forsøker å bringe meg ut av fatning, en som går meg på nervene og forsøker å drive meg til vanvidd, så ville det ha vært vanskelig å stemme på en slik type.

- Det er vanskelig å stemme på en spiller som roper til deg hele kampen, og forsøker å hisse deg opp. Men man må selvsagt forsøke å evaluere dette fra et fotballperspektiv også.

- Å bli kåret til årets spiller var aldri målet mitt ved starten av sesongen, eller noe jeg har drømt om. Om jeg vinner er det noe jeg alltid vil huske, men jeg kommer ikke til å gå av hengslene om jeg ikke vinner kåringen heller.

- Jeg ville 100 ganger mer ha vunnet en trofé med Liverpool og gjort færre mål selv.

Selv har Suarez stemt på Tottenhams Gareth Bale i kåringen.

- Jeg elsker å se ham spille, hans taktomslag, hans spektakulære mål, hans skuddstyrke. Han scorer med hodet også. Han er den perfekte allround-spiller, og det har vært synd for fotballen at han har vært ute med skade de siste ukene.