Susan Black ny kommunikasjonsdirektør

Liverpool FC opplyser at Susan Black er ansatt som klubbens nye kommunikasjonsdirektør. Hun er forfremmet fra jobben som sjef for den interne kommunikasjonen.

Susan Black kom til Liverpool FC i 2011 til jobben som sjef for den interne kommunikasjonen. De seneste seks månedene har hun ledet både interne og eksterne kommunikasjonsoppgaver på midlertidig basis. Før ansettelsen i Liverpool har hun hatt stillinger innen kommunikasjon og PR i flere bedrifter, inkludert kommunikasjonssjef i WYG plc, kommunikasjonssjef i NTL (nå Virgin Media) og kommunikasjonsmanager i Scottish Enterprise.

- Vår kommunikasjonsavdeling er en viktig del av vår drift for å ta seg av dialogen med alle klubbens sentrale interessenter. Etter å ha jobbet sammen med Susan i flere måneder er jeg glad for å ansette henne i denne stillingen på heltid. Susan har med seg mye erfaring innen kommunikasjon og vil være ett nøkkelmedlem i vår seniorledelse, uttaler administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

Susan Black får alt ansvar for klubbens kommunikasjon, inkludert pressekontoret, PR og intern kommunikasjon. Hun tiltrer stillingen umiddelbart, og vil fortsette å ta fremover klubbens kommunikasjonsstrategier som hun utviklet i fjor.

- Jeg har vært heldig som har fått jobbe sammen med mange talentfulle mennesker i klubben de seneste to årene. Det er nå en stor ære for meg å lede kommunikasjonsdriften i Liverpool. Jeg ser frem til min nye rolle med stor følelse av stolthet og med den mulighet til å sørge for at vi effektivt knytter oss til sentrale interessenter mens vi samtidig lever etter de verdiene som har gjort denne flotte klubben til det den er i dag, sier Susan Black.

Susan ble født i Skottland. Hun har mastergrad i PR og kommunikasjon fra Queen Margaret University i Edinburgh og Post Graduate Diploma fra Chartered Institute of Public Relations.