Suso og Adorjan med scoringer

Suso markerte seg med både å skaffe straffespark og score mål for Almeria. Krisztian Adorjan nettet for Groningen.

Suso ble byttet ut i det 87.minutt da Almeria ga fra seg en 2-0 ledelse og spilte 2-2 hjemme mot Levante i den spanske toppserien. Den utlånte midtbanespilleren skaffet straffesparket som vertene tok ledelsen på like før pause, før han deretter scoret Almerias andre mål seks minutter etter hvilen. Vertene fikk enn mann utvist og tidligere Liverpool-spiller Nabil El Zhar reduserte fra straffemerket bare fire minutter senere. Utligningsmålet kom etter en times spill.

I den nederlandske toppserien spilte Krisztian Adorjan hele kampen da Groningen vant 4-1 over RKC Waalwijk på hjemmebane. Gjestene fikk en spiller utvist i en målløs førsteomgang. Adorjan gjorde 3-1 for vertene to minutter på overtid. Sluttresultatet ble fastsatt til 4-1 fem minutter på overtid.

Fabio Borini spilte fra start for første gang for Sunderland i ettermiddag. Italieneren ble veldig isolert på topp da Sunderland tapte 3-0 for West Bromwich på The Hawthorns, og ble byttet ut 14 minutter ut i annen omgang.

I The Championship var Jack Robinson tilbake etter suspensjon og spilte hele kampen da Blackpool klarte 2-2 mot Leicester på hjemmebane takket være en straffeutligning på overtid av Thomas Ince. Paul Konchesky gjorde gjestenes første mål – også det på straffespark.

Michael Ngoo kom inn i det 79.minutt da Yeovil tapte 1-0 for Queens Park Rangers på hjemmebane. Scoringen kom fire minutter før den utlånte Liverpool-spissen entret banen.

Hjemmetap ble det også for Sheffield United i League One. Preston vant 1-0 på Bramall Lane, i en match der Conor Coady var ubenyttet reserve for vertene.

Henoc Mukendi var ikke i troppen til Partick Thistle i 1-1 kampen mot Kilmarnock i den skotske toppserien.