Suso på banen for Spania

Spania U20 spilte uavgjort i en åttemålskamp i kveld – den siste kampen før U20-VM starter neste uke. Suso startet kampen for rødtrøyene.

Chile var lagets siste motstander i trenasjonersturneringen i sørøst i Spania. Hjemmelaget tok ledelsen ved Derik Osede, før Chile utliknet i andre omgang. Suso ble byttet ut i det 69. minutt. Med et drøyt kvarter igjen å spille, var det duket for målbonanza. Fire mål ble scoret på ti minutter, og Spania ledet 4–2 da klokka nærmet seg 90 minutter. Felipe Mora og Christian Bravo sørget allikevel for uavgjort, med én Chile-scoring hver på overtid.

Det var Suso og Spanias siste kamp før VM sparkes i gang. For to dager siden kom Liverpool-spilleren i målprotokollen, da Spania slo Usbekistan i Murcia.

Om tre dager reiser laget til Tyrkia, der verdensmesterskapet på U20-nivå holdes frem til midten av juli. I gruppespillet spiller Spania mot USA 21. juni, Ghana 24. juni og Frankrike juni.

Se hele Spania-troppen her.

Det er seks grupper med i turneringen. De to beste lagene i hver gruppe går sammen med de fire beste treerne videre til åttedelsfinalen, som går av stabelen 2. og 3. juli. De påfølgende kvartfinalene spilles 6. og 7. juli, og semifinalene sparkes i gang 10. juli.