Takker supporterne for støtten

Philippe Coutinho takker Liverpools supportere for deres støtte mens han var satt ut av spill på grunn av skulderskaden han pådro seg mot Swansea den 16.september.

21-åringen var tilbake i aksjon mot Arsenal sist helg, og håper nå å starte morgendagens kamp mot Fulham.

- Supporternes støtte var veldig viktig mens jeg gikk skadet. De sendte meg hele tiden meldinger på Twitter, noe som jeg er veldig takknemlig for. Jeg leste dem hver dag, og de motiverte meg i rehabiliteringsarbeidet, forteller Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i spill. Jeg gikk gjennom seks veldig vanskelige uker, så jeg takker Gud for at jeg nå er tilbake. Jeg er imidlertid lei meg for at vi ikke fikk noe godt resultat mot Arsenal.

- Det har vi imidlertid lagt bak oss nå. Vi må konsentrere oss om våre kommende kamper.

Coutinho gikk glipp av seks kamper etter operasjonen for å stabilisere AC-leddet i skulderen. Nå håper han å ta igjen det tapte.

- Det var veldig vanskelig for meg. Jeg hadde klart meg bra frem til jeg ble skadet. Det var veldig frustrerende å få en ufrivillig pause på seks uker.

- Jeg måtte også gjennom en operasjon, og rehabiliteringen var komplisert. Jeg takker derfor Gud for at jeg er tilbake sterkere enn noen gang.

- Det er veldig vanskelig å være tilskuer til kampene. Du ønsker du hadde vært der ute på banen. Men laget har spilt bra i mitt fravær, og jeg håper vi kan beholde den gode formen helt frem til sesongslutt.