Tålmodige Kelly

Martin Kelly stresser ikke med å få spilletid for førstelaget etter sitt langvarige skadeavbrekk.

Kelly bedyrer at han vil være tålmodig i prosessen det vil være for ham å spille seg inn på Liverpools førstelag igjen. 23-åringen kom innpå i ligacupkampen mot Manchester United på Old Trafford i forrige måned, og fikk sine første minutter på banen siden han ødela korsbåndet for over ett år siden. Forsvarsspilleren fikk et lite tilbakeslag i den kampen, men er nå skadefri igjen og venter tålmodig på sin sjanse.

- Du må være veldig tålmodig i fotball, og så må du passe på å ta vare på sjansen når du får den, sier Kelly filosofisk til Liverpool Echo.

- Det har tatt meg lang tid å komme i form igjen. Jeg føler meg veldig sterk fysisk nå, og jeg venter på å få sjansen. Da skal jeg gripe den med begge hender, lover sidebacken.

- Jeg kom innpå mot Manchester United og fikk en liten smell i den kampen. Det er grunnen til at jeg ikke har vært involvert i de par siste kampene. Men nå er jeg tilbake i trening igjen, og det er jeg glad for. Jeg føler meg i fin form, og er helt skadefri nå.

  - Skaden har lært meg hvordan jeg skal ta vare på kroppen min, og hvordan jeg skal håndtere de fysiske kravene som stilles til deg i Premier League. I løpet av det sist året har jeg styrket fysikken min slik at jeg kan håndtere dette, og nå ser jeg frem til å få sjansen til å spille igjen.

Kelly har spilt et par U21-kamper for å få matchtrening, og han mener han har dratt nytte av dette.

- For å få visshet om at kneet holder har dette vært fantastisk. Men det er mye vanskeligere å spille i Premier League og ligacupen enn det er å spille for reservelaget.

- Jeg har spilt på reservelaget for å komme i god fysisk form igjen, og jeg er glad det har hjulpet meg. Det har vært en viktig del av rehabiliteringen min. Manageren har vært fantastisk, som har latt meg spille både midtstopper og som høyreback. Løpene opp og ned på kanten har vært viktige for å komme i form igjen.

 - Det føltes godt å være tilbake. Manageren har ikke hatt hastverk med at jeg skulle tilbake. Han har hele tiden sagt at jeg må tro på meg selv. En slik skade som jeg pådro meg tærer på selvtilliten din, men jeg har kommet meg over det hinderet nå og er klar til å spille igjen.