Tapte 0-1 for Israel

England takket for seg i U21-EM med en heller begivenhetsløs og svak kamp mot vertsnasjonen i Israel. Tre Liverpool-spillere fikk spilletid i kveld.

Det var Jonjo Shelvey, Jordan Henderson og Andre Wisdom. Sistnevnte startet som kaptein for engelskmennene, ettersom Henderson var benket fra start. Han kom inn etter pause.

Jack Robinson måtte stå over kampen grunnet skade.

Lite skjedde i den første omgangen. Begge lag hadde realistisk sett kun æren å spille for, noe som bar preg av en heller tam fotballkamp uten de aller største målsjansene.

Nærmest var uansett hjemmelaget, som var centimetere unna scoring da de traff tverrliggeren i det 56. minutt.

Vinnermålet kom omkring ti minutter før slutt, og det sørget for at England, som var kledd i helrødt for anledningen, avsluttet sin pinlige reise i mesterskapet med null poeng – og sisteplass i gruppa.

Norge spilte samtidig uavgjort mot Italia i den andre kampen, og begge lagene går til semifinalen i U21-EM. Italia ble til slutt gruppevinnere, etter å ha utliknet til 1–1 på overtid.

Fabio Borini satt på benken igjennom hele kampen for Italia.

I morgen møtes Spania og Nederland, som begge har spilt seg til en billett i semifinalen, og taperen møter Borinis Italia.

Semifinalene i U21-EM spilles 15. juni, og finalen går av stabelen tre dager senere.