Tenåringer imponerte

Tenåringene Cameron Brannagan og Jordan Rossiter imponerte U21-manager Alex Inglethorpe i tirsdagens 5-2 seier over Sunderland.

En rekke spillere med førstelagserfaring var i aksjon for Liverpools reservelag tirsdag kveld, men det var en 17-åring og en 16-åring som utgjorde den sentrale midtbanen.

- Førstelagsspillerne vil få mye av æren for seieren, men jeg kan ikke unngå å snakke om Cameron og Jordan. De var de to yngste spillerne på banen. Cameron er 17 og Jordan er bare 16. Jeg syntes de var fantastiske på midtbanen. De kan lære mye av å spille sammen med førstelagsspillere, uttaler Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Du ønsker ikke at de skal frykte å spille sammen med dem. Det er fort gjort å bli usikker og begynne å spille annenfiolin i en slik situasjon. Du må forsøke å bevise at du er god nok til å være ute på banen, og det var hva de gjorde.

Etter en svak førsteomgang på Anfield tirsdag kveld, bidro et hat-trick fra Luis Alberto og scoringer av Jack Dunn og Raheem Sterling til en komfortabel 5-2 seier til slutt.

- Det så litt mørkt ut ved pause. Mange av spillerne som spilte hadde reist hjem fra Swansea natten før kampen, og kom sent hjem, så de slet trolig med å finne rytmen til å begynne med.

- Sunderland tok fortjent ledelsen, men vår respons etter pause var fantastisk. Beskjeden fra spillerne var at vi vet vi kan bedre. Vi ønsket å bli modigere med ballen i laget, stole mer på hverandre og våre offensive bevegelser. Bedre kvalitet på det vi holdt på med, bedre timing på løpene, og litt mer ærekjær jobbing var hva vi satset på.