Tidligere røde tilbake i engelsk fotball

Scott Carson har skrevet under for Wigan Athletic, mens Nicolas Anelka har legesjekk hos West Bromwich.

Tidligere Liverpool-keeper Scott Carson har skrevet under en treårskontrakt med Wigan Atheltic i dag. Han kommer fra tyrkiske Bursaspor. 27-åringen blir Wigans femte spillerkjøp på en uke.

- Jeg er henrykt over å slutte meg til klubben, og at overgangen er gått i orden. Nå kan jeg fokusere på å jobbe hardt frem mot sesongstart, uttaler Carson til Wigans offisielle nettside.

Carson returnerer til England etter to år i Tyrkia. Keeperen begynte karrieren i Leeds, hvor han spilte tre ligakamper før ferden gikk videre til Liverpool i i 2005. Carson ble lånt ut til Sheffield Wednesday, Charlton Athletic og Aston Villa, før han sluttet seg til West Bromwich på en permanent overgang i 2008. Han tilbrakte tre år i Midlands før ferden gikk videre til Tyrkia.

En annen tidligere Liverpool-spiller som er på vei tilbake til engelsk fotball er Nicolas Anelka. Han gjennomgår for øyeblikket en medisinsk test hos West Bromwich, og vil skrive under en toårskontrakt med WBA etter et mislykket opphold i kinesisk fotball.