To mål av Ngoo

Den utlånte Liverpool-spissen Michael Ngoo scoret to av målene da Hearts vant 4-2 over Ross County i den skotske toppserien i dag.

Foruten å score to av målene pådro Ngoo seg også et gult kort i en kamp der både han og Danny Wilson spilte samtlige 90 minutter.

Det var gjestene som tok ledelsen midtveis i første omgang, og 1-0 til Ross County var også pauseresultatet.

Ngoo utlignet fire minutter ut i annen omgang, med en god heading som han stanget ned i høyre hjørne.

Gjestene tok på nytt ledelsen fem minutter senere, men en sterk sluttspurt av Hearts sørget for hjemmeseier. Vertene scoret etter 79 og 80 minutter, før Ngoo satte punktum med sin andre scoring for dagen i det 84.minutt. Denne gangen skjøt han lavt i høyre hjørne med høyrebeinet.