To nye år med Standard Chartered

Liverpool FC og banken Standard Chartered har i dag annonsert at de skal samarbeide i ytterligere to år.

Banken ble klubbens hovedsponsor i juli 2010, og logoen deres har vært å finne foran på Liverpool-draktene de tre siste sesongene. Nå skal de sponse Liverpool frem til sommeren 2016.

– Vår sponsing av Liverpool Football Club har vist seg å være suksessfullt for begge parter, og vi er glade for å utvide samarbeidet. Liverpool er særdeles populære i markedene vi driver business i, og vi gleder oss over muligheten til å få jobbe videre med denne fantastiske klubben og deres lidenskapelige supportere, sier Peter Sands i Standard Chartered.

Den nye avtalen ble offentliggjort mens Liverpool er på «pre-season»-tur i Indonesia, og strategien ved timingen er at de ønsker å bringe fansen nærmere klubben uansett hvor i verden de befinner seg. Banken er også hovedsponsor for Liverpools rundtur i Indonesia, Australia og Thailand.

– Da Standard Chartered først kom om bord, visste vi at vi hadde funnet en samarbeidspartner som deler lidenskapen vår og ønsket om å gjøre en positiv forskjell. Vi er glade for å kunne annonsere en utvidelse av samarbeidet vårt, noe som viser tro og fortsatt satsing på det arbeidet som vi gjør sammen og verdiene vi deler, sier Liverpools kommersielle direktør, Billy Hogan.