Tøff sesongoppkjøring

Steven Gerrard forteller om en knallhard pre-season så langt. Føler seg mye bedre etter å omsider ha ordnet opp i lyskeproblemene.

 

Det i dag nøyaktig en måned siden de røde startet oppkjøringen mot neste sesong på Melwood. Kaptein Steven Gerrard forteller at det har vært hardt.

 

- Stallen er i veldig god forfatning. Pre-season har vært perfekt så langt. For meg har det vært en av de tøffeste oppkjøringene vi har hatt, og treningen har vært brutal. Vi har fått inn en fitnesstrener, Ryland Morgans, som har vært her i åtte måneder, og han har kjørt oss hardt, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg tror kvaliteten har vært synlig i kampene våre så langt. Vi har enda ikke sluppet inn et mål, og scorer mye. Så langt har det gått bra, men det er en lang vei igjen, og mye hard jobbing gjenstår, men på dette tidspunktet kunne vi ikke vært i bedre form.

 

Han er også fornøyd med hvordan oppkjøringen har vært for hans egen del, og forteller at han føler seg veldig bra.

 

- Jeg tror ikke det er bare på grunn av oppkjøringen, men de 14-16 månedene siden jeg fikset lyskeproblemene. Jeg har ikke følt meg bedre. I pre-season så langt har jeg vært med på mesteparten av treningen, og spilt samtlige minutter. Jeg føler meg bra og sterk.