Tottenham sparer spillere i Europa League

Tottenham har allerede vunnet sin gruppe i Europa League. Manager Andre Villas-Boas bekrefter at han kommer til å spare spillere mot Anzhi Makhachkala i morgen før søndagens Premier League-kamp mot Liverpool.

Andre Villas-Boas har foretatt mange endringer i startoppstillingene til kampene i Europa League denne høsten, og kommer definitivt til å gjøre det samme mot Anzhi ettersom oppgjøret er betydningsløst for gruppeseieren.

- Vi har pleid å foreta syv-åtte bytter eller mer i Europa League, og det har fungert bra for oss. Vi har kvalitet i troppen og maksimalt med poeng så langt. Vi skal fortsette å gjøre det, uttaler Andre Villas-Boas til Tottenhams offisielle nettside.

Christian Eriksen (ankelskade) og Danny Rose (fotskade) kan være tilbake til møtet med Anzhi.
- Vi skal forsøke å gi Danny Rose noen minutter i denne kampen. Christian Eriksen er også tatt ut, slik at det også er en mulighet for at han får noen minutter, sier Villas-Boas.

Forsvarsspiller Vlad Chiriches skadet kneet mot Fulham i forrige uke, men kan bli klar til kampen mot Liverpool.
- Det er en god mulighet for at Vlad kanskje blir tilgjengelig til kampen mot Liverpool, men ikke i morgen, fortsetter Villas-Boas.

Jan Vertonghen (ankel), Harry Kane (rygg) og Younes Kaboul (legg) er ute. Laste Dombaxe, Ryan Fredericks og Shaq Coulthirst fra U21-laget er tatt inn i troppen.

Tottenham ligger tre poeng bak Liverpool i Premier League. Andre Villas-Boas har vært utsatt for kritikk denne sesongen, men noe av inntrykket kan rettes opp med seier mot Liverpool.
- Vi vil få en fin situasjon hvis vi vinner mot Liverpool. Da vil vi ha like mange poeng som et lag som har hatt en strålende start i ligaen.

- Dere har en sammenligning der: Fra alt vi har vært igjennom til å komme likt med et lag som har vært så gode. Det viser at vi ikke er så langt unna. Det var denne kampen vi tapte mot Everton forrige sesong. Med fire poeng mer enn forrige sesong vil det være en god start for oss.