Tottenham U18 - Liverpool U18 0-0

Liverpool U18 spilte i dag uavgjort 0-0 borte mot Tottenham i London.

Steve Coopers mannskap fikk med seg et hederlig uavgjortresultat fra bortekampen mot Tottenham i dag, og slo dermed tilbake etter det klare tapet for Stoke sist helg. 0-0 må betegnes som et godt resultat mot et Spurs-lag som ligger på andreplass på tabellen.

Spurs var det beste laget den første halvtimen, men Liverpool kom tilbake og tok over føringen de siste ti minuttene av første omgang, og hadde to kjempesjanser i den perioden.

Liverpool dominerte i andre omgang, og fikk også et mål annullert. Daniel Trickett-Smith fikk seg en smell mot slutten av kampen og haltet rundt, men det skal kun dreie seg om en lårhøne og ingen alvorlig skade.

Yalany Baio pådro seg et gult kort for kjeftbruk mot dommeren i sluttfasen av kampen.

Liverpools lag: Fulton, Baio, Burke, Whelan, Cleary, Lussey [kaptein], Wilson (Sinclair 64), Rossiter, Trickett-Smith, Brannagan, O'Hanlon (Kent 74)
Ubenyttede reserver: Crump, Quirk, Heaton

Jerome Sinclair var tilbake etter skade, og kom inn fra benken og spilte den siste halvtimen.

Neste kamp for Coopers mannskap blir den første semifinalen i FA Youth Cup mot Chelsea, som spilles på Anfield kommende fredag.