Touré skrev sponsoravtale med Warrior

Kolo Touré (32) legger Adidas-skoene på hylla til fordel for Warrior-støvler.

Liverpool-forsvarer Kolo Touré har skrevet under på en personlig sponsoravtale med fotballskoprodusenten Warrior. Ivorianeren blir dermed den første Liverpool-spilleren som undertegner en individuell avtale med klubbsponsoren.

Les også: Sakho lærer av konkurrentene

– Liverpool har den rette mentaliteten, og i løpet av tiden min her, har det vært enkelt å forstå hvorfor klubben valgte Warrior til å ledsage den inn i en ny æra. Jeg har valgt å bruke Skreamer-støvlene fordi de gir både kraft og presisjon til spillet mitt, sier Touré, ifølge Anfield-klubbens offisielle hjemmeside.

Warrior er fornøyde med å ha sikret seg signaturen til Touré, og markedsføringssjef Ben Haworth roser både fotballferdighetene og personligheten til Liverpool-stjernen.

– Vi er ekstremt stolte av å kunne ønske Kolo velkommen til merket vårt. Han er en spiller med enorme ferdigheter, som matches av hans sterke personlighet og store ambisjoner, skryter Haworth.

Les også: Rodgers hyller Skrtel

Touré følger dermed spillere som Manchester City-stopper Vincent Kompany, Sevilla-forsvarer Cala og Manchester Uniteds Marouane Fellaini inn i Warriors rekker.