Toure spår en stor fremtid for Rodgers

Kolo Toure tror at Brendan Rodgers vil bli en managerlegende i Liverpool med årene.

- Brendan er en stor manager, og for meg fremstår Arsene Wenger og Brendan Rodgers som ganske like, siteres Toure av Liverpoolfc.com.

- Måten vi trener på er den samme som i Arsenal. Det handler kun om ball, og pasninger og bevegelser. Jeg ser at Brendan er en stor manager. Jeg tror han vil bli en av de beste i verden, fortsetter ivorianeren.

- Når vi startet sesongen var det ingen som forventet at vi skulle befinne oss i den posisjonen vi gjør nå. Men vi har vist at vi må ta en kamp om gangen, gi 100% i hver kamp, og så får vi se hvor vi ender opp når sesongen er over, da vi har brukbare spillere.

- Vi har Daniel Sturridge, Luis Suarez, Steven Gerrard, Philippe Coutinho, og vi har et sterkt forsvar selv om vi ikke har holdt nullen i så mange kamper i det siste. Jeg tror det vil ordne seg, og jeg synes alle jobber veldig hardt.

- Det som særpreger troppen er utrolig gode holdninger. Dette er en klubb med ærlige mennesker. Hver eneste spiller, selv de unge spillerne, jobber hardt, og alle fortjener å spille hver uke. For meg er dette helt utrolig, og det er grunnen til at jeg tror vi kan vinne Premier League og bli mestere denne sesongen.

- Vi sto alle likt når vi startet sesongen. Nå må vi bare tro på oss selv, og yte 100% hver uke.

Toure har vært ute av laget siden 3-1 tapet for Hull, og står nå i fare for å ikke få spilletid mot sin gamle klubb, Manchester City. Et lag han spilte 82 kamper for, og vant ligaen med i 2011/12. Et mannskap hvor hans bror, Yaya Toure, er selve krumtappen i laget.

- Det var fantastisk å spille sammen med broren min. Jeg visste at han ville bli en nøkkelspiller for dette laget, og som storebror gjorde jeg alt for at han skulle nå toppen. Det er flott å spille på samme lag som broren din. Når han mistet ballen forsøkte jeg å vinne den igjen så raskt som mulig, slik at han ikke skulle bli syndebukk eller noe slikt.

- Vi er en familie hvor alle står hverandre veldig nær. Vi var ni stykker som bodde i samme hus. Vi spilte fotball sammen og slåss mot hverandre hele tiden. Når du slåss mot broren din betyr det ikke at du ikke elsker ham. Når du slåss mot ham, betyr det som regel bare at du elsker ham enda høyere.

- Jeg elsker familien min, og det er fantastisk at Yaya gjør det så bra som han gjør. En dag håper jeg han blir den beste spilleren i verden.