Tre før kamp: Crystal Palace

I morgen jakter Liverpool tre poeng hjemme mot Crystal Palace. Les hva denne ukas supporterpanel tror om den oppgaven, og hvem som skal erstatte suspenderte Lucas Leiva.

Liverpool fant tilbake til vinnersporet mot Sunderland sist, og vil med seier hjemme mot Crystal Palace bli liggende blant de tre beste lagene også til etter den kommende landslagspausen. De røde tapte begge kampene sist Ian Holloway hadde et lag oppe i Premier League, men londonlaget har ikke fått noen god start på sesongen i comebacket, og har vunnet en og tapt fem så langt. Supporterne vi har pratet med denne gang tror poengene blir igjen på Anfield.

Cato Pedersen, 33, Larvik

Liverpool slo hardt tilbake etter tre kamper uten seier, og vant overbevisende på Stadium of Light. Hva tror du om partnerskapet mellom Luis Suarez og Daniel Sturridge?

 

- Samarbeidet mellom Suarez å Sturridge tror jeg enda vi ikke har sett det beste av faktisk. Tror nok de trenger flere kamper sammen enda, men tror virkelig de to sammen kan bli blant de store spissparene vi har hatt i klubben. Viktig stå på sitt å ikke selge Luis uansett pris. Daniel blir nok lenge i klubben. Virker som han storkoser seg på Merseyside

 

Lucas Leiva er suspendert til dette oppgjøret. Hvem synes du skal gå inn og ta hans rolle på midtbanen?

 

- Lucas ute er en nedtur da han i form å skadefri er blant våre viktigste spillere. Her tror jeg man flytter Hendo ned sammen med Gerrard, da han har vist oss flere ganger i år at det er mye fotball i gutten, og han jobber ræva av seg for klubben

 

Crystal Palace har kun vunnet en og tapt fem i Premier League-comebacket. Hva forventer du fra gjestene fra London på Anfield?

 

- Er stygt redd for Palace kommer til Anfield og er mer enn nok fornøyd med 1 poeng. Men skal ikke se bort ifra at de prøver seg på noen raske kontringer for få et tidlig mål. Får de det så tipper jeg fort de har 10 mann i forsvar resten av kampen, så viktig at vi scorer først. Her må det brukes kanter med fart som kan komme ned langs linja og legge inn i feltet hvor Suarez og Sturridge lurer.

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 starter?

 

- Hadde jeg vært Rodgers hadde jeg starta med følgende i 4-2-3-1 formasjon: Mignolet, Toure, Skrtel, Agger, José Enrique, Henderson, Gerrard, Moses, Suarez, Ibe, Sturridge

 

Og dersom du skal tippe resultat?

 

- Et resultat er aldri lett tippe men tror vi vinner og Mignolet holder nullen. 3-0, både Sturridge og Suarez scorer.

 

Øyvind Skarbø, 28, Sykkylven

Liverpool slo hardt tilbake etter tre kamper uten seier, og vant overbevisende på Stadium of Light. Hva tror du om partnerskapet mellom Luis Suarez og Daniel Sturridge?

 

- Jeg synes det blir spennende å se hvordan Brendan Rodgers setter opp laget sitt når vi har både Suarez og Sturridge. Begge to passer best i midten framme og BR har vist at han liker best 1 sentral spiss. Vi har trolig Premier Leagues beste spissduo i dem to. Begge to er målfarlige. Sturridge er nok best på å løpe seg igjennom, og Suarez en som klarer å holde på ballen og drible. De utfyller hverandre sånn sett godt. Det kan bli en spennende sesong med de to.

 

Lucas Leiva er suspendert til dette oppgjøret. Hvem synes du skal gå inn og ta hans rolle på midtbanen?

 

- Lucas har desverre ikke vært så solid som jeg hadde håpet på denne sesongen. Noe de fem gule kortene vitner om. Litt sent ute. Likevel så gjør han grovarbeidet på midten. Det kunne vært spennende å sett Toure på midten, men jeg tror vi er for avhengig av ham i forsvaret. Det må nok bli Henderson som kommer inn og tar plassen til Lucas. Så tipper jeg Suarez tar plassen til Moses og Moses ut på høyrekant.

 

Crystal Palace har kun vunnet en og tapt fem i Premier League-comebacket. Hva forventer du fra gjestene fra London på Anfield?

 

- Jeg mener at Crystal Palace er et lag vi burde slå uten større problemer. Likevel pleier slike kamper å bli tøffere enn man tror. Tipper Palace kommer til Anfield for å ligge bakpå og kjempe hardt. Vi må nok forberede oss på å spille oss igjennom. Det kan bli utfordrende uten Coutinho. Vi er gode på kontringer, nå blir det spennende å se om vi klarer å etablere spillet og komme oss igjennom forsvaret deres.

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 starter?

 

- Dersom du hadde satt meg i førersetet, så hadde fortsatt der Liverpool slapp i forrige kamp. Jeg hadde dog valgt disse 11 til å starte mot Crystal Palace:

Mignolet - Sakho - Skrtel - Toure - Enrique - Gerrard - Henderson - Moses - Suarez - Sturridge - Aspas. Disse ville jeg satt opp i en 3 - 4 - 1 -2 formasjon.

 

Og dersom du skal tippe resultat?

 

- Det kommer til å bli en 3-0 seier til Liverpool. Jeg må også benytte anledningen til å be alle i Sykkylven om å møte opp på Bankplassen for å se kampen sammen med alle røde venner i Liverbirds Sykkylven! YNWA. 

 

Anette Skarsbø Slinde, 27, Sogndal

Liverpool slo hardt tilbake etter tre kampar utan siger, og vann overbevisande på Stadium of Light. Kva trur du om partnarskapet mellom Luis Suarez og Daniel Sturridge?

 

- Eg tykkjer Suarez og Sturridge er eit spanande spisspar som eg trur vil gje oss mange kjekke opplevingar i tida framover. Når i tillegg Coutinho kjem attende frå skade, so kan det verte veldig kreativt og morosamt framover på bana for Liverpool. Det ser eg verkeleg fram til.

 

Lucas Leiva er suspendert til dette oppgjeret. Kven meiner du skal gå inn og ta hans rolle på midtbanen?

 

- Med Lucas ute grunna fem gule kort tykkjer eg Rodgers bør setje inn Sterling på midtbana i staden for. Rodgers har med vekslande hell brukt Aspas i haust, so eg meinar Sterling bør få sjansen frå start. Evt hadde det vore spanande å sett Luis Alberto i sving på fyrstelaget. Det er jo ikkje så lenge sidan han scora hat-trick for U21 mot Sunderland, så han er nok på gang. 

 

Crystal Palace har kun vunne ein og tapt fem i Premier League-comebacket. Kva ventar du frå gjestene fra London på Anfield?

 

- Eg trur dei kjem til å kjempe hardt, og kjem til å vera svoltne på å ta poeng på Anfield. I likheit med Sunderland har dei hausta lite poeng i haust, og vil nok av den grunn jobbe hardt for å ta eit steg i rett retning mot Liverpool. Det kan gje Liverpool store rom på midtbana, noko eg håpar ei offansiv startoppstilling vil nytta seg godt av. Eg skal sjølv til Liverpool og sjå denne kampen frå tribuna og forventar å sjå eit hardtkjempande Liverpoollag som viser vinnarvilje og topp innsats. Dette vert min 11 Liverpoolkamp i England og eg har enno til gode å sjå dei tape, så me får tru denne gode statistikken held seg denne helga og.

 

Om du er Brendan Rodgers, kva vert lagoppstillinga?

 

- Eg vil køyre dei same som slo Sunderland 3-1 med unntak av Lucas, der vil eg ha inn Sterling i staden for.

Det gir dette laget: Mignolet, Toure, Skrtel, Sakho, Sterling, Henderson, Gerrard, Enrique, Moses, Suarez, Sturridge

 

Og om du skal tippe resultat?

 

- 3-0.