Tre før kamp: West Bromwich

I morgen får Liverpool besøk av Steve Clarke og West Bromwich. De røde tapte begge ligaoppgjørene mot Birmingham-laget forrige sesong, men supporterpanelet denne uka tror de røde vil slå tilbake.

West Bromwich har denne sesongen vist seg som et meget godt bortelag, med poengdeling i bortekampene mot Fulham, Stoke og Everton, i tillegg til en 2-1 seier på Old Trafford. Forrige sesong slo de Liverpool 3-0 på The Hawthorns og 2-0 på Anfield. Her er hva denne ukas supporterpanel tror om kampen.

Anita Iren Vassli, 21, Kyrksæterøra

Liverpool tapte ligakampene mot Steve Clarke sitt West Bromwich 3-0 og 2-0 forrige sesong. Hva forventer du fra årets utgave?

 

- Det at vi tapte to ganger mot WBA i fjor, det skal jo egentlig ikke skje da vi skal være sterke nok til å slå dem både borte og ikke minst hjemme. Uflaks, men det skjedde, så jeg forventer at guttene bretter opp ermene og ikke tar lett på kampen - for da kan det bli vanskelig. Forventer også full innsats og mindre sløsing med sjanser - for det har det blitt en del av i det siste. WBA har blitt et bra lag under Steve Clarke, så vi må være skjerpet for å ta de 3. poengene.

 

Hvilke forandringer håper du på fra Brendan Rodgers etter Newcastle-kampen?

 

- Egentlig så tror jeg ikke det kommer til å komme så mange forandringer, men Lucas er nok tilbake. Mulig også Agger. Håper veldig på å få se Coutinho tilbake, så håper han blir hundre prosent klar og kan spille kamp igjen. Det hadde vært gledelig. Ellers så mener jeg ikke vi trenger å forandre på så mye. Synes vi var uheldig mot Newcastle, og skulle vunnet den kampen.

 

Tror du Liverpool vil slå tilbake på Anfield?

 

- Liverpool på Anfield skal (!) være 3. poeng uansett hvem vi møter, så jeg er sikker på at vi kommer til å slå tilbake med seier og en del mål!

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 tar du ut?

 

- Mignolet, Skrtel - Toure - Agger, Coutinho (om han er frisk) - Gerrard - Lucas - Hendo, Moses - Sturridge - Suarez (3-4-3).

Mignolet skal jo selvfølgelig i mål. Litt usikker på hvem jeg egentlig foretrekker bak, for alle våre midtstoppere har klart seg bra denne sesongen. I og med at vi spiller hjemme mot et lag som er antatt svakere så synes jeg tre bak er best, og da har jeg valgt Skrtel, Toure og Agger. Coutinho og Hendo på kantene. Avhenger jo om Coutinho blir frisk til den kampen, men ryktene går om at han er på vei hvertfall, så det blir spennende å se. Evt kan Johnson spille kant. Gerrard og Lucas skal sentralt på midten med kapteinen foran. Ikke noe stor overasskelse de fremst med Moses og Suarez på vingene og Sturridge i front.

 

Og dersom du skal tippe resultat, med målscorer(e)?

 

- Jeg er helt sikkert verdens dårligste på å tippe tippe resultat og målscorere, men jeg tror nok vi kommer til å score en del og få løsnet opp skikkelig, så mitt tips er en komfortabel 4-0 seier der Suarez og Sturridge putter to hver. 

 

Følg Anita Iren på twitter - @anitairenLFC

 

Sindre Nalum, 20, Stavern

Liverpool tapte ligakampene mot Steve Clarke sitt West Bromwich 3-0 og 2-0 forrige sesong. Hva forventer du fra årets utgave?

 

- Jeg forventer mye av det samme som siste kamp i fjor mot West Bromwich, at Liverpool styrer kampen. I motsetning til fjorårets oppgjør, er man nødt til å være mer effektive forover på banen. Man er også nødt til å holde det gående ut kampen, hvor i fjor vi var slappe mot slutten av kampen og slapp inn 2 unødvendige baklengsmål. Det blir en veldig tøff kamp. Må passe seg på defensive dødballer, noe som har vært svakt så langt.

 

Hvilke forandringer håper du på fra Brendan Rodgers etter Newcastle-kampen?

 

- Jeg håper på Lucas tilbake i startoppstillingen, og Henderson ut på kant/vingback-rollen. Han har en vill løpskapasitet. Johnson er for svak defensiv når man bruker 2 på topp. Istedenfor å kjøre inn Sterling utover i kampen, håper jeg BR heller prøver seg med Ibe.

Ellers håper jeg dødballer er blitt kjørt mer inn på treninger, for der er det dårlig.

 

Tror du Liverpool vil slå tilbake på Anfield?

 

- Liverpool vil helt klart prøve å slå tilbake med 3 poeng. Noe som de også burde klare. De må fokusere nok til å få til en god andre omgang, i tillegg til en bra første omgang, noe som har vært en veldig mangel i år. 

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 tar du ut?

 

- Mignolet - Toure, Skrtel, Sakho - Henderson, Lucas, Gerrard, Moses, Cissokho - Sturridge, Suarez

 

Og dersom du skal tippe resultat, med målscorer(e)?

 

- Liverpool - West Bromwich - 4 - 1.

Suarez x2, Sturridge, Henderson - Anichebe

 

Følg Sindre på twitter - @sindrenalum

 

Espen Sivertsen, 19, Bergen

Liverpool tapte ligakampene mot Steve Clarke sitt West Bromwich 3-0 og 2-0 forrige sesong. Hva forventer du fra årets utgave?

 

- I år som i fjor, forventer jeg et kompakt West Bromwich-lag som kommer til å ligge dypt og satse på kontringer på Anfield. Når en ser på resultatene fra i fjor, må en ta i betraktning at 3-0 tapet var den første med Rodgers som manager i Premier League, samt to straffespark i mot den kampen. Alle supportere har vel prøvd å glemme denne kampen. Hjemmekampen mot WBA var jeg selv på, og Liverpool var det beste laget i Coutinho sin debut. Gerrard brant straffespark og en dødballscoring og kontring med Lukaku senket oss. Årets utgave av WBA har ikke Romelu Lukaku, det utgjør en stor forskjell. Jeg forventer en tøff kamp også på lørdag, men klarer vi å holde Sessegnon og Amalfitano så godt som ute av kampen, og vi setter våre sjanser blir det tre komfortable poeng. 

 

Hvilke forandringer håper du på fra Brendan Rodgers etter Newcastle-kampen?

 

- Egentlig så håper jeg på en del forandringer. Nå virker det jo ut som vi Coutinho ikke er tilbake før neste helg, så jeg tror det blir tilnærmet likt lag som mot Newcastle. Ønsker uansett at vi kanskje går tilbake mot 4-2-3-1 systemet igjen. Med 3-4-1-2 har vi vel ikke holdt nullen enda. Samtidig som en endring i systemet håper jeg at Jordan Ibe endelig kan få noen minutter i årets Premier League, det fortjenere han (utifra Pre-Season). 

 

Tror du Liverpool vil slå tilbake på Anfield?

 

- Ja, det tror jeg. Etter 0 poeng mot WBA i fjor og 2-2 borte mot Newcastle sist er jeg rimelig sikker på 3 poeng på lørdag. I fjorårsesongen var det liksom et Liverpool-lag vi kunne få alt av, men i år føler jeg vi er mer slik som i Benitez sin beste sesong (2.plass), at uansett motstander på Anfield kan vi og bør vi vinne. Southampton lurte oss, dessverre, men vi får håpe det var et engangstilfelle.

 

Dersom du er Brendan Rodgers, hvilke 11 tar du ut?

 

- Jeg ville gått tilbake til 4-2-3-1 systemet og startet med følgende 11: Mignolet - Johnson, Skrtel, Sakho, Cissokho - Henderson, Gerrard - Ibe, Allen, Suarez - Sturridge. Altså en del forandringer. Allen inn som offensiv midtbane og Ibe inn på kant. Suarez flyttes ut til venstre med en ganske fri rolle. Agger, Lucas og Moses blir henvist til benkeplass. 

 

Og dersom du skal tippe resultat, med målscorer(e)?

 

- Jeg er en elendig tipper, og brukeren min på norsk tipping har ikke ofte opplevd premier. Uansett, en 2-0 seier med mål av Sturridge og Allen. Det ville vært en fin lørdag. 

 

Følg Espen på twitter - @Sivertsen38