Tre innslupne for Mignolet

Simon Mignolet spilte sin 15. A-landskamp for Belgia i 2-3-tapet hjemme mot Japan. Utlånte Pepe Reina fikk et kort innhopp for Spania mot Sør-Afrika.

Simon Mignolet fikk som tidligere nevnt også muligheten til å vise seg frem i treningskampen mot Japan. Etter to baklengsmål mot Colombia ble det ytterligere tre innslupne mot Japan i Brüssel. Evertons Kevin Mirallas sendte Belgia i føringen i det 15.minutt, men Yoichiro Kakitani (33), Keisuke Honda (53) og Shinji Okazaki (63) slo tilbake for Japan. Toby Alderweireld reduserte for Belgia i det 79.minutt.

Pepe Reina, Simon Mignolets forgjenger i Liverpool-buret, ble byttet inn i det 81. minutt da Spania tapte 0-1 mot Sør-Afrika i Johannesburg. Scoringen kom i det 56. minutt. Spania brukte hele tre keepere i kampen. Iker Casillas startet oppgjøret, men Victor Valdes kom inn i pausen. Så pådro Valdes seg en skade. Spania hadde allerede brukt samtlige seks bytter, og tidligere Liverpool-spiller Alvaro Arbeloa på vei til å overta keeperjobben de resterende minuttene. Landslagssjef Vivente del Bosque valgte imidlertid, mot store protester fra Sør-Afrika, å sette innpå Pepe Reina.

Martin Skrtel hadde fått landslagsfri til Slovakias møte med Gibraltar. Dette var Gibraltars første offisielle landskamp. Slovakia stilte med et B-preget mannskap. Sluttresultatet ble 0-0.