Trives med Suarez som partner

Daniel Sturridge er toppscorer i Premier League, og har nå fått selskap av Luis Suarez på topp. Det er et partnerskap han setter pris på.

Med seks mål på sju kamper er Daniel Sturridge toppscorer i ligaen. Luis Suarez har bare vært tilbake fra suspensjon i to ligakamper, men har allerede satt ballen i nettet tre ganger. Sturridge liker samarbeidet med angrepspartneren.

- Det er noe vakkert med å ha et samarbeid med han på banen. Vi har en god forståelse, har spilt hverandre frem til scoringer ved flere anledninger, og det er en god følelse. Vi hjelper hverandre med å forbedre oss, og går godt overens utenfor banen, sier Sturridge til KICK OFF Magazine.

 

23-åringen fikk også spørsmål om han hadde planer om å lære uruguayaneren dansen, som har blitt hans kjennemerke etter scoring.

 

- Jeg vet ikke om han har rytmen for den enda, men det jeg kan si er at han definitivt er en jeg kunne forsøkt å lære. Om han vil eller ikke er en annen sak.

 

Jamie Carragher forsøkte seg på dansen etter 3-1 mot Fulham forrige sesong.

 

- Jeg tror Carra forsøkte fordi sønnen hans presset han til det. Jeg liker sønnen til Carra. Han er en fin gutt, og jeg pleide å spøke med han da han var rundt her, så jeg tror han tvingte faren sin til å gjøre det. Jeg ville elsket om de andre ble med, men så langt er det bare Carra som har vært modig nok, avslutter Sturridge.

 

På de ni ligakampene Luis Suarez og Daniel Sturridge har startet sammen har de til sammen scoret 12 mål.