Tror Sturridge får en god sesong

Jordan Henderson spår at lagkamerat Daniel Sturridge får en god sesong i 2013/14.

Henderson tipper at Sturridge kommer til å bli den mestscorende engelskmannen i årets Premier League, etter å ha gjort 11 mål på 16 kamper i fjor.

- Studge har spilt meget bra etter at han kom hit, sier Henderson til Daily Express.

- Han ga sesongen vår et løft da han kom. Både han og Philippe Coutinho var strålende spillere for oss i andre halvdel av fjorårssesongen, og forhåpentligvis forsetter de på de samme måte som de avsluttet forrige sesong.

- Studge er et stort talent. Han viste det da han var i Chelsea. Han er en stor spiller allerede, men jeg er sikker på at han vil bli enda bedre med tiden. Han har alt en toppspiller skal ha. Han er god med beina, førstetouchen hans og bevegelsene er gode, han er en god avslutter og han har et godt overblikk også.

- Han må bare fortsette å jobbe hardt, og gjøre det samme som han har gjort. Gjør han det, vil han bli en fantastisk spiller for Liverpool og England. Fortsetter han fremgangen kan han bli den mestscorende engelske spilleren i Premier League.

Henderson mener dette er en viktig sesong både for klubben og ham selv.

- Jeg ønsker å gjøre mitt beste hver sesong. Dette er en viktig sesong for klubben og en svært viktig sesong for meg selv også. Jeg har alltid tro på meg selv foran sesongstart.

- Jeg spilte ikke så mye som jeg hadde ønsket i begynnelsen av forrige sesong, men jeg hadde samtaler med manageren og han følte jeg jobbet hardt nok og gjorde som han sa, så han trodde jeg definitivt ville komme inn på laget igjen. Han ga meg sjanser i Europa League og Capital One Cup, og jeg sørget for at jeg tok vare på dem i et forsøk om å komme tilbake på førsteelleveren.

- Mot slutten av forrige sesong var jeg i god form. Jeg var mer stabil i prestasjonene og gjorde noen mål, så forhåpentligvis kan jeg fortsette der jeg slapp og vise folk hva jeg er kapabel til. Du forsøker hele tiden å bli bedre.

- Manageren har vært strålende mot meg, og har definitivt hjulpet meg til å bli en bedre spiller.

Henderson tror at en plass blant de fire beste er fullt mulig.

- Med de spillerne vi har i klubben, og for en klubb av dette kaliber, er det hva vi sikter mot.