Tror Sturridge kan skyte England til VM

Steven Gerrard tror at Daniel Sturridge kan skyte England til VM i Brasil om Liverpool-spissen slipper til i de kommende VM-kvalifiseringskampene.

England møter Montenegro og Polen i avgjørende VM-kvalifiseringskamper den kommende uken. England-kaptein Gerrard tror at klubbkamerat Sturridge kan bli tungen på vektskålen.

- Daniel ble brukt litt ute på siden i angrepet til Chelsea. Han scoret flere mål for dem, men der var laget bygd rundt Didier Drogba, noe som var forståelig. Etter at Daniel kom til Liverpool har manageren benyttet ham i nier-rollen, som hovedspissen, og han har blomstret som følge av det. Dersom han får nier-rollen også for England, er jeg sikker på at han kan score mål for landslaget også, sier Gerrard til Mirror.

- Jeg tror ikke Daniel tviler på sine egne ferdigheter. Dersom han er skadefri og tilgjengelig vil han ha tro på at han kan levere varene også på dette nivået.

Dersom England vinner hjemmekampene mot Montenegro og Polen vil de være klare for VM i Brasil neste år.

- Dette er den viktigste uken for engelsk fotball på lang tid. Forventningene er høye, både fra fans, media og innad i spillergruppen. Alle ønsker å delta i VM. Så dette er veldig viktig. Vi må gå ut på banen og prestere. Man vil ikke få mye viktigere kamper enn dette, og vi vet hvor sterkt supporterne ønsker seg til VM. Det vil være en katastrofe for landet om England ikke kvalifiserer seg til VM i Brasil, konstaterer Gerrard.

England møter Montenegro på fredag og Polen på tirsdag, en uke fra i dag. Begge kampene spilles på Wembley.