Tror Suarez vil finne veien til nettmaskene igjen

Etter tre kamper uten scoring tror Jose Enrique at Luis Suarez igjen vil finne veien til nettmaskene mot Swansea i morgen.

Suarez misbrukte flere gode scoringssjanser mot Zenit St Petersburg, og lagkamerat Enrique tror derfor at uruguayaneren vil være mer oppsatt på å score enn noen gang når Swansea gjester Anfield i morgen.

- Luis Suarez er en vinner, og han liker å vinne alle kamper. Han var selvsagt veldig skuffet over sjansene han misbrukte på torsdag, men han er en nøkkelspiller for oss, og en av de beste spissene i verden, uttaler Enrique til Sky Sports.

- Han gjør feil som alle andre, og han hadde ikke dagen på torsdag. Men han skaper alle sjansene han misbruker på egen hånd, fortsetter spanjolen.

Etter to 2-0 tap denne uken håper Enrique at den negative trenden blir snudd på Anfield i morgen.

- Slike ting som dette har skjedd ofte med oss denne sesongen. Vi hadde sjanser til å score mål på torsdag, akkurat som i mange andre kamper denne sesongen.

- Jeg synes vi spiller bra. I de tre siste kampene har problemet vært at vi har forsøkt å score mål og har skapt sjansene til å gjøre det, og så har vi gjort feil bakover. Vi må bli bedre både i forsvar og angrep for å klare å vinne kampene, og forhåpentligvis snur lykken snart.