Tvilsomt om Agger kan spille mot Man Utd

Brendan Rodgers uttaler at Daniel Agger er tvilsom til onsdagens kamp mot Manchester United, mens Jose Enrique vil være tilgjengelig for å spille ligacupkampen.

- Vi vil sjekke hvordan det står til med Daniel Agger det kommende døgnet, for å se om han kan spille kampen på Old Trafford, uttalte Brendan Rodgers på en pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Det er nok tvilsomt om han kan spille, selv om han ofte kommer raskt til hektene igjen etter skader. Han er ikke helt skadefri. Han hadde problemer med å puste under lørdagens kamp mot Southampton etter at han fikk en smell i siden, la Liverpool-manageren til.

Jose Enrique vil imidlertid være tilgjengelig for manageren til onsdagens kamp.

- Han har kjent litt smerter i det ene kneet noen uker, så vi må passe på at han ikke blir utsatt for overbelastning. Grunnen til at han ikke startet kampen mot Southampton var at vi ønsker å ha ham tilgjengelig for de kommende kampene, nå som Aly Cissokho er ute med skade. Han trener som vanlig, men vi må passe på at kneet hans ikke blir overbelastet. Han vil være tilgjengelig til onsdagens kamp.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.