U18 varmer opp til juniorcupkamp

Liverpool U18 varmer opp til tirsdagens kvartfinale i FA Youth Cup mot Hull med ligamøte borte mot West Bromwich på lørdag. Trener Steve Cooper varsler endringer på laget.

Liverpool vurderte å utsette ligakampen for å gi laget bedre tid til forberedelser til FA Youth Cup-kampen, men lot være.
- I den situasjonen vi befinner oss i, hvor vi fortsatt har mange kamper igjen å spille, vil det hope seg opp med kamper dersom vi omberammer kamper, sier Steve Cooper til Liverpool Echo.

- Resultatet vil være at spillerne ikke får trent. De vil bare spille kamper og hente seg inn frem til neste. Når det gjelder utvikling i deres alder, trenger de like mye å trene som å spille kamper.

- Lørdagens kamp er en mulighet for oss å gi noen spillere spilletid, og vi kan gjøre litt endringer på laget.

Selvtilliten er stor etter 3-1-seieren mot Leeds i FA Youth Cup på Anfield i forrige uke. Hull venter på KC Stadium i kvartfinalen på tirsdag,
- Hull vil bli en tilsvarende test. De har et sterkt lag som gjør det bra i ligaen, og vi må være på vårt beste.

- Jeg var meget godt fornøyd med innstillingen og viljestyrken spillerne viste mot Leeds. Vi hadde tre U16-spillere i startoppstillingen, men vi sto bra opp til testen.

- Noen ganger får du ikke kampene alltid slik du vil at dem skal gå. Du må være i stand til å reagere og tilpasse deg, og vi gjorde det.

- For noen av dem var det første gang de spilte på Anfield, og de vil alle ha hatt godt av den erfaringen.