U21-uttak for Teixeira og Bijev

Joao Carlos Teixeira er tatt ut i troppen til Portugals «nye» U21-landslag. Treningskamp mot Kroatia står på programmet 2. juni. Villyan Bijev skifter til landslagsspill for Bulgaria.

Portugal U21 er ikke kvalifisert til sommerens EM-sluttspill (spillere født etter 1.1.1990), men begynner istedenfor forberedelsene med en ny generasjon spillere til kommende EM-kvalifisering. Joao Carlos Teixeira er tatt ut i Portugals tropp på 23 spillere (født etter 1.1.1992) til en treningskamp mot Kroatia U21 søndag 2. juni i Rio Maior. Dette blir Liverpool-spillerens første møte med landslagsfotball på U21-nivå.

Villyan Bijev har bestemt seg for å fortsette landslagskarrieren med Bulgaria. Spissen har fra tidligere aldersbestemte landskamper for USA, men kvalifiserer også til spill for Bulgaria. Han sluttet seg til Liverpool fra California Odyssey sommeren 2011, men måtte lånes ut til Fortuna Dusseldorf og Start fordi han ikke fikk arbeidstillatelse i England. Arbeidstillatelsen ble innvilget denne våren, men spilleren har fått lite spilletid for Liverpool U21. Det har resultert i at han har falt utenom landslaguttakene til USA U20, og han vil nå  forsøke seg for Bulgaria. FIFAs regler tillater spill for mer enn én nasjon på alderbestemte landslag. Bijev er tatt ut til EM-kvalifiseringskampene for Bulgaria U21 til møtene med Andorra U21 1. og 5. juni.