Uaktuelt å la Carroll gå på billigsalg

Liverpool Echo skriver at det er uaktuelt for Liverpool FC å la Andy Carroll gå tilbake til Newcastle på billigsalg.

Echo skriver at Newcastle må øke sin verdsetting av spilleren betraktelig, skal det bli en retur til Tyneside for Carroll.

Liverpool er villige til å selge Carroll, og Newcastle ønsker å hente ham tilbake. Men nordøst-klubben har indikert at de ikke akter å gå høyere enn £10M for spilleren de solgte for £35M i januar 2011.

Echo skriver at det er fullstendig uaktuelt for Liverpool å selge spissen til den prisen. Carroll har blomstret på utlån i West Ham den siste tiden, og har gjort fire mål på sine seks siste kamper.

Liverpool er beredt til å ta et stort tap på Carroll, men Echo skriver at Anfield-ledelsen akter å få tilbake rundt £17M for 24-åringen.

West Ham har opsjon på å kjøpe Carroll til den prisen, men West Ham-manager Sam Allardyce har sagt at The Hammers sannsynligvis ikke har råd til å gjennomføre en slik overgang samtidig som de skal betale spillerens lønn på £90,000 i uka.

Liverpool tror at flere klubber vil være ute etter Carroll til sommeren, og har ikke hastverk med å selge geordien. Anfield-klubben akter å stå på sine krav i forvissning om at Newcastle-manager Alan Pardew har et sterkt ønske om å styrke sin angrepsrekke, og at Carroll er den spilleren han helst vil ha som partner for Papiss Cisse.

Brendan Rodgers har gjort det klart at Carrolls fremtid ikke vil bli diskutert før etter at sesongen er over.

- Vi vil se på situasjonen da. Målet vårt denne sesongen var at Andy skulle få spille kamper etter en frustrerende periode der han ikke fikk spille så mye som han ønsket, siteres Liverpool-manageren av Echo.

- Han ønsket å spille kamper, og jeg kunne ikke garantere ham det med Luis Suarez på laget og den type spillere vi ønsker å jobbe med.

- Når sesongen er over vil vi sette oss ned og ta en prat. Andy er en kar som utvilsomt vil kunne bidra med noe til det vi forsøker å gjøre, men det er flere andre faktorer som må tas med i betraktningen. Det er en viss spillestil som passer Andys spill. Han kan score mål. Det handler om å utnytte hans kvaliteter.