Uavgjort for Assaidi

Marokko begynte Afrikamesterskapet i Sør-Afrika med 0-0 mot Angola. Oussama Assaidi spilte hele kampen.

Afrikamesterskapet sparket i gang i Sør-Afrika i dag. Allerede på åpningsdagen var Oussama Assaidi og Marokko i aksjon mot Angola. Assaidi viste prov på god teknikk ute på venstrekanten for Marokko, og kom til en avslutning som gikk like over tverrligger i 1.omgang. 24-åringen var på banen samtlige minutter. Kampen endte målløst, men Angola var nærmest seieren i sluttminuttene.

I den andre kampen i gruppen, mellom vertsnasjonen Sør-Afrika og Kapp Verde, ble det heller ingen mål. Marokko møter Kapp Verde onsdag 23. januar, mens Sør-Afrika venter søndag 27. januar. Samtlige av Marokkos gruppespillskamper vises direkte på Eurosport.

Resterende spilleprogram i gruppe A
Onsdag 23. januar kl 16:00 Sør-Afrika – Angola
Onsdag 23. januar kl 19:00 MAROKKO – Kapp Verde
Søndag 27. januar kl 18:00 MAROKKO – Sør-Afrika
Søndag 27. januar kl 18:00 Kapp Verde – Angola

De to beste lagene i hver av de fire gruppene avanserer til kvartfinalene som spilles 2. og 3. februar. Semifinalene er terminfestet til 6. februar. Bronsefinalen spilles 9. februar, mens finalen går 10. februar.