Uavgjort for Coady

Conor Coady spilte samtlige minutter da England spilte 1-1 mot Chile i VM for U20-landslag. Jon Flanagan sto over grunnet skade.

England står med kun ett poeng etter to gruppespillskamper i U20-VM. Chile tok ledelsen fra ellevemetersmerket i det 32. minutt.  Manchester Uniteds Angelo Henriquez dro tunnel på Coady før han ble lagt ned i straffefeltet på West Hams Danny Potts. Tidligere i kampen var Liverpools midtbanespiller nær ved å finne Eric Dier med et godt innlegg. Tottenhams Harry Kane utlignet i det 64. minutt. Begge lag hadde gode muligheter i sluttfasen til å score vinnermålet, men kampen endte 1-1.

Conor Coady var kaptein og figurerte i 90 minutter for andre kamp på rad. Jon Flanagan spilte ikke grunnet skade.

England møter Afrikamesterne Egypt i den siste gruppespillskampen på lørdag. De to beste lagene fra hver av de seks gruppene pluss de fire beste treerne går videre til 1/8-finaler.