Uenighet om klausul i Suarez’ kontrakt

Ifølge The Times mener agenten til Luis Suarez at klubber som måtte by £40M kan løse angriperen fra kontrakten, mens LFC skal oppfatte det som ikke bindende.

Ifølge The Times mener agenten til Luis Suarez at klubber som måtte by £40M kan løse angriperen fra kontrakten, mens LFC skal oppfatte det som ikke bindende.

Velinformerte Tony Barrett i The Times skriver at Pere Guardiola, agenten til Luis Suarez, har oppmuntret klubber til å komme med et bud på £40M for å teste en klausul i kontrakten til Liverpools toppscorer.

På Anfield har man hele tiden gitt lyd for at dette er en klausul som gir klubber rett til å ha samtaler med spilleren og forhandle om en avtale, men at det ikke er noe de røde nødvendigvis må akseptere.

Inntil nå er det kun Arsenal som har kommet med noe bud, som ifølge The Times var verdt totalt £35M med ekstra utbetalinger. Andre klubber som Real Madrid og Chelsea skal også ha vist interesse, men har ikke kommet med noe bud. Daily Telegraph mener at Arsenal nå skal være klar til å øke innsatsen til £40M.

Liverpool sa umiddelbart nei til Arsenal ved første forsøk og skal være fast bestemt på å prøve å overtale Suarez til å bli ytterligere en sesong.

Luis Suarez vil knytte seg til Liverpools spillertropp foran kampen mot Melbourne Victory onsdag til neste uke. «Han vil knytte seg til oss i Melbourne og forhåpentligvis når han er tilbake kan jeg selv og manageren roe ham ned og få ham til å fokusere på den kommende sesongen», sier administrerende direktør Ian Ayre i LFC. «Vi forventer at han igjen vil ta på seg trøya til Liverpool og ære sin kontrakt.»