Uforandret for Gerrard

Steven Gerrard vil trolig være tilgjengelig for resten av sesongen. Hvorvidt han da vil operere skulderen gjenstår det å ta en avgjørelse på.

Liverpools kaptein ble byttet ut etter 73 minutter i kampen mot Newcastle, som var de første minuttene han mistet i Premier League denne sesongen. Det har likevel vært kjent en tid at han har slitt med en skulderskade nokså lik den Joe Allen nylig måtte operere. Brendan Rodgers bekreftet i dag at Gerrard trolig spiller ut sesongen for Liverpool, før man tar neste skritt i forhold til skulderen.

- Det er noe vi vil vurdere etter sesongslutt, forklarte Rodgers på Melwood i dag. – Situasjonen til Steven er uforandret, han har spilt med dette i hele år.

- Han har vist fremragende spill. Du kan tydelig se at han er blitt tapet opp, men det er noe han har vært i stand til å spille med. Vi kommer til å ta en avgjørelse om dette sammen med det medisinske støtteapparet etter sesongen, men det vil ikke være nært forestående.

- Vi har tre kamper igjen å spille, og siden får vi se, svarer Brendan Rodgers videre når det blir spurt om kamper for England i månedsskiftet mai/juni. - Han er veldig ivrig etter å fortsette hva som har vært en utmerket sesong for ham, og det håper vi at han kan.